De Kliniek arrow Specialistische zorg
Nieuws
Hoofdmenu
Vertel een vriend
Vertel anderen over ons!
Specialistische zorg

Hieronder vind u enkele van onze behandelingsmogelijkheden. Voor meer informatie, maar ook voor andere behandelingen, welke niet vermeld staan, kunt u ons bellen tussen 9-18 uur maandag t/m vrijdag.
 
Niet te vergeten is de uitgebreide begeleiding van het jonge dier in onze kliniek, de gratis maandelijkse ( van 3 t/m 6 mnd) controles voor onze cliënten mbt groei, gebit, gedrag, externe parasieten (vlo, mijt, luis) en wormenbestrijding.
 
Opereren via endoscopie is een prettige methode, door kleine gaatjes kan bijvoorbeeld via de buikwand een biopt worden genomen van de lever, milt enz.
 
Een van de meest recente ontwikkelingen in de diergeneeskundig chirurgie. Minder zwellingen, minder pijn, minder infectiegevaar enz.
 
Een röntgen foto is een manier om in het lichaam te kijken zonder operatie. Het geeft snel een beeld van eventuele botbreuken, darm afsluitingen enz.
 
Vele vormen van chirurgie worden onder de meest optimale omstandigheden uitgevoerd.
 
Isofluraan narcose (de meest veilige vorm van narcose) is bij ons standaard
 
De kliniek biedt een ruime opname mogelijkheid met verwarmde ruimtes voor zoogdieren, knaagdieren en vogels. Doordat de opname zover mogelijk weg is van de wachtkamer en de behandelkamers, kunnen de dieren in alle rust herstellen, terwijl ze goed worden geobserveerd
 
Helaas kunnen we niet alle dieren genezen.
Dan moeten we het leven beëindigen , maar dan wel op een zo waardig mogelijke manier. Dit in alle rust .
 
 
© 2012 Care4animals.com