Praktijk Duiven – Tel: 0316 – 285217

Onze praktijk in Duiven vindt u aan de doorgaande weg in Duiven:

Rijksweg 22, 6921 AG Duiven

Voor de praktijk zijn diverse parkeerplaatsen. Indien er onverhoopt geen plaats is om te parkeren, dan kunt u in de nabije omgeving van de praktijk vrijwel altijd een parkeerplaats vinden.

Wij zijn op deze locatie geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en 
zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.  

Er is geen vrij inloop spreekuur meer: Maak altijd even een afspraak. Zaterdag is het spreekuur ook uitsluitend nog op afspraak.

Het is mogelijk om een individuele of voor meerdere dieren een afspraak te maken indien uw huisdier daar aanleiding toe geeft. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u contact op te nemen tijdens de openingstijden of u kunt een online afspraak maken via de button in de zijbalk. 

Dit in verband met de Corona uitbraak.

Praktijk Arnhem – Tel: 026 – 3513450

De praktijk in Arnhem is gevestigd op de onderste laag van het appartementencomplex De Symfonie aan de Johan de Wittlaan 246, 6828 WS Arnhem.

U kunt voor de praktijk parkeren. Indien daar onverhoopt geen plaats is, kunt u links van het gebouw op de grote parkeerplaats van de Aldi terecht.

Het spreekuur is alleen op afspraak.

Tijdelijk in mei 2020: Kan in Arnhem op woensdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur er een afspraak worden ingepland. Ook voor het afhalen van voer of medicatie is een afspraak maken gewenst.

Op andere tijden is deze locatie niet geopend.